Billige sko
Valutaer:
Forside ::  Fortrolighed

Fortrolighed


Dette websted pleje om dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring fortæller dig hvilke oplysninger vi indsamler på vores websteder og hvordan vi bruger det. Hvis du vælger at besøge en af ​​vores hjemmesider, dit besøg er underlagt denne erklæring, og du accepterer vilkårene i den.

Kommunikation med os. Vi har funktioner, hvor du kan indsende oplysninger til os (som når du kontakter os med spørgsmål eller kommentarer). Vi kan beholde dine e-mails og andre oplysninger, du sender til os for vores interne formål, og hjælpe os med at tjene dig bedre.

Vi kan også indsamle oplysninger såsom dato, tid, browsertype, navigation historie, og IP-adressen for alle besøgende på vores hjemmeside (r). Vi bruger disse oplysninger til vores indre sikkerhed revision log, trendanalyser, systemadministration, og at samle brede demografiske oplysninger om vores brugerbase. Vi kan knytte disse oplysninger med dine personlige oplysninger. Ved at besøge vores hjemmesider, du bekræftende samtykke til vores indsamling, brug og distribution af dine data.

Vi kan dele dine oplysninger med andre tredjeparter, som vi har forretningsforbindelser og, i nogle tilfælde, kan vi ikke kontrollere eller kender deres praksis privatlivets fred. Ved at besøge vores hjemmesider, du bekræftende samtykke til vores indsamling, brug og distribution af dine data.

Vi kan dele (give og modtage) aggregerede oplysninger, som ikke er personligt identificerbare, med andre. Denne information kan omfatte demografiske data såsom køn og / eller geografisk placering af grupper af brugere, men det vil ikke indeholde personlige oplysninger (såsom dit navn eller e-mail-adresse). Vi bruger samlede demografiske oplysninger om vores publikum for at forbedre vores service, til forskningsformål, markedsføring / reklameformål og / eller til rapportering formål industrien, blandt andre.

Sikkerhed for alle personligt identificerbare oplysninger er meget vigtigt for os. Vi gemmer dine personlige oplysninger sikkert, og brug af særlige procedurer, der skal beskytte de oplysninger, vi indsamler fra tab, misbrug, uautoriseret adgang eller videregivelse, ændring eller ødelæggelse.

Vi forbeholder os ret til at ændre, ændre eller på anden måde opdatere denne fortrolighedserklæring til enhver tid, så vi opfordrer dig til at gennemlæse denne politik fra tid til anden. Ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive på det tidspunkt, de er udstationeret, og din fortsatte brug af vores hjemmesider efter udstationering udgør accept af, og aftale at være bundet af disse ændringer.

Din IP adresse er: 18.206.241.26     adidas sneakers , nike sko dame , asics nimbus , converse all star , new balance , ecco golf